Wednesday, January 03, 2007

Hayat Koşturmaca ve Yaz geliyor Hikayesi

Gecenin bir vakti ihtiyarlar oturmuş aralarında konuşuyorlar, herkesin kendine has hikayelerinin olduğu bir akşam, işin içinde şeytanda var ve hepsinden yaşlı olan tek bir şey var fikirler.

Kafalarda dolaşan fikirler her yerde bir arena her yerde bir kaos her yerde bir düzen, anlamlara anlam kazandırma safsatası, ve her şeyden önemlisi hiç bir şeyin önemi olmayışı.

Kimin neyi bildiği önemsizliğini kazandığı bir arenada bir kaç düşünce. Kime faydası olur diye düşünüyorum seyrettiğim bu ihtiyarların her birinin kendine has sözleri akıllarda sadece bir anı olarak kalıcak belki hatırlanmamak üzere,

Genç çocuk ayağa kalktığında ise oda yaşlı bir simayla aynaya bakıcağının farkına varacak yada aynaya ne zamandır bakmadığı için yaşlı olduğunun bile farkında değil. Dibe vurmanın teorisinde sıkışıp kalmış ruhlar gibi. Bir heyelanın üstündeki toprak parçası her bir günün her anın bir adım atmanın hayallerinin anatomisi belkide.

Başkalaşmış düşlerin sahipleri olmaya çalışıyorum başka bir zamanın uyarlamasıyım geçmişin tüketilmişliğin herkezden nefret etmenin bozuk bir saatin bozuk yayıyım zamanın hatırasın da sallanan sarkacım. Kimse nerede ve ne zaman kiminle kim olduğunu bilmeyen herkesle kimliğin yazılarındaki seri numaranın adresin tarihlerin cilt noların ve hepsinden beteri bir kıyafetin içinde olmanın farkındalığı var üzerimde.

Ve saati soruyorum....

No comments: